spot_img

Začasna rešitev na poti do novega vrtca

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občinska uprava v Sveti Trojici ima sladko-kisle skrbi. V občino se preseljuje vedno več ljudi, kar je videti na vsakem koraku, vse več je tudi mladih družin. Letos se je tako zgodilo, da je v obstoječem vrtcu zmanjkalo prostora za šest otrok prvega starostnega obdobja.
Z omenjeno začasno rešitvijo so v občini dosegli, da v tem trenutku na čakalni listi za vrtec ni nobenega otroka. Vseeno pa problem prostorske stiske v vrtcu zgrajenem leta 2008 ostaja. Nov trojiški vrtec bo bolj premišljeno in racionalno načrtovan, zagotavlja župan David Klobasa.

Leta 2008 so se gradnje takrat novega vrtca, po besedah župana, lotili premalo premišljeno.
Pri novem vrtcu v Sveti Trojici ne želijo odkrivati tople vode. S preslikavo primerov dobrih praks želijo projekt čimbolj poceniti, tako bodo najprej privarčevali že pri projektni dokumentaciji.
Da je nov vrtec več kot potreben dokazujejo številne novogradnje v občini Sveta Trojica. Ljudje so občino kot kaže prepoznali kot primerno okolje za ustvarjanje doma.
Za nove soobčane bodo v Sveti Trojici sicer zgradili novo ulico, novo naselje ob Slovenski ulici ter novo naselje v Gočovi.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img