Za vse šolarje z jutrišnjim dnem online telovadba

Zaradi epidemije in šolanja na daljavo veliko mladih ni gibalno dejavnih. Zato so se v Društvu IndiJanez odločili in v okviru projekta Razgibana šola naslednji teden pričenjajo z online organizirano in vodeno vadbo za šolarje, ki se šolajo od doma.

Razgibana šola je program Društva IndiJanez in nastaja ob podpori številnih izvajalcev športnih programov. Ti bodo poskrbeli za vodeno telesno vadbo za otroke, ki se šolajo od doma. Pozivajo vse šole in starše, da otroke vključijo v to brezplačno obšolsko online aktivnost, ki bo prav prišla tudi staršem in širši javnosti.

Telesno aktivnost bodo vsak šolski dan ob 10. uri v živo in v obliki TV oddaje prek spletne povezave (Youtube in Facebook stream) vodili strokovnjaki na svojih področjih.

V 20-minutnemu odklopu od šolskih obveznosti se bodo lahko udeleženci sprostili in naredili nekaj dobrega za svoje telo. Osnovne in srednje šole, ki se bodo pridružile projektu, bodo svojim učencem in dijakom poslale povezavo, prek katere se bodo povezali in se skupaj razmigali.

Organizatorji so k izvedbi povabili Smučarsko šolo Ilke Štuhec, Športni center Barada, Center plesa, Core TM in Športno društvo Studenci.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj