spot_img

Za male čistilne naprave 5000 evrov

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V Trnovski vasi pa so v letošnjem proračunu zagotovili 5000 evrov za gradnjo malih komunalnih čistilnih naprav. Kot je razvidno iz razpisne dokumentacije višina sofinanciranja znaša 1000 evrov, denar pa se upravičencem dodeli po vrstnem redu prispelih popolnih vlog, in sicer do porabe sredstev oziroma najkasneje do konca letošnjega avgusta.

Nakup in vgradnjo male komunalne čistilne naprave do velikosti 50 populacijskih ekvivalentov občina sofinancira na poselitvenih območjih, kjer ni možnosti priklopa na javno kanalizacijsko omrežje, saj gradnja hišnega priključka zaradi prevelike oddaljenosti od obstoječega javnega kanalizacijskega omrežja ali razpršenosti poselitve ni ekonomsko upravičena.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:03

Bo Maribor dobil podzemni tunel ali obvoznico okoli mesta?

Mestno občino Maribor v prihodnjih letih čakajo številni in zahtevni infrastrukturni izzivi. Na tem mestu je nujno potrebno izpostaviti...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img