spot_img

Za gradnjo obvoznice pet ponudb

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Sedem ponudb med 8,2 do 11,3 milijona evrov je prišlo za gradnjo kidričevske obvoznice na Direkcijo RS za infrastrukturo Direkcijo RS za infrastrukturo (DRSI). Po projektantski oceni je bil projekt sicer ovrednoten na nekaj manj kot 15 milijonov evrov.

Najcenejši so bili pri podjetju KIT-AK iz Rogaške Slatine v partnerstvu s slovenjebistriškim podjetjem MAP-TRADE. Vrednost te ponudbe je znašala 8,2 milijona evrov. Drugi najugodnejši ponudnik je podjetje GP Krk, v sodelovanju z litijskim gradbincem Trgograd. Znesek ponudbe je 8,9 milijona evrov.

Cestno podjetje Ptuj, je v partnerstvu s pomurskim Pomgradom oddal ponudbo v višini dobrih 9,2 milijona evrov. Ljubljanski podjetji CVP in Prohaus v partnerstvu z družbo I.CO.P. iz italijanskega Vidma sta predložili ponudbo v znesku 9,3 milijona evrov.

9,8 milijona evrov znaša ponudbena vrednost konzorcija štirih podjetij: Rafael iz Sevnice, Mapri Proasfalt iz Ljubljane, Slemenšek z Raven na Koroškem in GIC Gradnje Rogaška Slatina.

Avstrijski Strabag je oddal ponudbo blizu 11,3 milijona evrov, konzorcij štirih podjetij Riko Ljubljana, Hmezad TMT Ljubljana, Kostamnn Slovenj Gradec in GMW Radenci pa je oddal ponudbo točno v znesku 11,3 milijona evrov.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Šoferji na ptujskem, pozor! Redarji bodo lovili prehitre.

Medobčinsko redarstvo bo med 24. januarjem in 3. februarjem 2022 izvajalo nadzor hitrosti na območju občin iz svoje krajevne...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img