spot_img

Za gradnjo obvoznice pet ponudb

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Sedem ponudb med 8,2 do 11,3 milijona evrov je prišlo za gradnjo kidričevske obvoznice na Direkcijo RS za infrastrukturo Direkcijo RS za infrastrukturo (DRSI). Po projektantski oceni je bil projekt sicer ovrednoten na nekaj manj kot 15 milijonov evrov.

Najcenejši so bili pri podjetju KIT-AK iz Rogaške Slatine v partnerstvu s slovenjebistriškim podjetjem MAP-TRADE. Vrednost te ponudbe je znašala 8,2 milijona evrov. Drugi najugodnejši ponudnik je podjetje GP Krk, v sodelovanju z litijskim gradbincem Trgograd. Znesek ponudbe je 8,9 milijona evrov.

Cestno podjetje Ptuj, je v partnerstvu s pomurskim Pomgradom oddal ponudbo v višini dobrih 9,2 milijona evrov. Ljubljanski podjetji CVP in Prohaus v partnerstvu z družbo I.CO.P. iz italijanskega Vidma sta predložili ponudbo v znesku 9,3 milijona evrov.

9,8 milijona evrov znaša ponudbena vrednost konzorcija štirih podjetij: Rafael iz Sevnice, Mapri Proasfalt iz Ljubljane, Slemenšek z Raven na Koroškem in GIC Gradnje Rogaška Slatina.

Avstrijski Strabag je oddal ponudbo blizu 11,3 milijona evrov, konzorcij štirih podjetij Riko Ljubljana, Hmezad TMT Ljubljana, Kostamnn Slovenj Gradec in GMW Radenci pa je oddal ponudbo točno v znesku 11,3 milijona evrov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img