spot_img

Vnovič o čistilni napravi

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Jutri se bodo na redni seji sestali tudi občinski svetniki v Lenartu. Čaka jih kar nekaj pomembnih točk dnevnega reda, kot je zaključni račun lanskoletnega proračuna, rebalans letošnjega, svetniki pa se bodo seznanili tudi z aktualnimi projekti, kot je izgradnja čistilnih naprav v Lenartu in Voličini.

Občinski svetniki se bodo po več kot treh mesecih ponovno sestali na redni občinski seji Občine Lenart, na kateri bodo med drugim tudi obravnavali zaključni račun občine za lansko leto.

Med prioritetne teme jutrišnje seje bo zagotovo spadala tudi predstavitev projekta izgradnje čistilne naprave v Voličini in Lenartu.
Pri izgradnji čistilne naprave Lenart pa že nekaj časa čakajo na odgovor ministrstva za okolje.

Ko bodo ustrezno dokumentacijo pridobili pa bodo lahko izvedli še številne javne razpise, ki jih v skladu s projektom morajo razpisati.
Med pomembne točke pa spada tudi izgradnja namakalnega sistema Selce. Obravnavali pa bodo tudi poročilo o delu Civilne zaščite v zvezi z ukrepi covid 19 in sklep o oprostitvi plačila najemnine za poslovne prostore v lasti Občine Lenart.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img