spot_img

Visok obisk ob stoletnici distribucije električne energije izmenične napetosti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V zgodovini podjetja Elektro Maribor je bilo veliko mejnikov, najpomembnejši pa zagotovo ostaja 2. oktober leta 1920, ko se je začela distribucija električne energije iz hidroelektrarne Fala za gospodarstvo in prebivalstvo mesta Maribor.

Visok obisk ob stoletnici elektrifikacije Maribora from Net TV on Vimeo.

Ves čas, vseh 100 let je bila distribucija električne energije povezana z nenehnim tehnološkim razvojem. in ravno pred nekaj dnevi je družba Elektro Maribor beležila pomemben nov mejnik, to je 90% njihovih uporabnikov je že vključenih v napredni sistem merjenja. Tudi v prihodnje izzivov na tem področju ne bo zmanjkalo, zagotovo pa bodo drugačni kot do sedaj.

Ključne investicije bodo v prihodnje šle v treh smereh.

Prireditve ob 100-letnici distribucije električne energije izmenične napetosti v Maribor se je udeležil tudi predsednik republike Boru Pahor, ki je napovedal, da bo konec mesec v znak hvaležnosti za požrtvovalno in nesebično delo v času epidemije novega koronavirusa zaposlenim v družbi Elektri Maribor vročil repliko priznanja Jabolko navdiha.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:03

Bo Maribor dobil podzemni tunel ali obvoznico okoli mesta?

Mestno občino Maribor v prihodnjih letih čakajo številni in zahtevni infrastrukturni izzivi. Na tem mestu je nujno potrebno izpostaviti...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img