spot_img

Virtualni karierni sejem obiskalo 20.000 ljudi

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Mestna občina Maribor je v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Univerzo v Mariboru, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno – podjetniško zbornico Maribor, Mladinskim kulturnim centrom Maribor in Fundacijo Prizma v mesecu novembru organizirala Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja za osnovnošolce, ki je zaradi pandemije Covid-19 potekal v virtualni obliki.

Na podlagi virtualnega kariernega sejma za osnovnošolce je Fundacija PRIZMA, ob podpori Mestne občine Maribor in ostalih partnerjev, organizirala tudi virtualni karierni sejem za srednješolce.

Virtualni karierni sejem je obiskalo več kot 20.000 udeležencev, ki se jim je predstavilo 118 razstavljavcev (delodajalcev, srednjih šol, visokošolskih ustanov in drugih podpornih
organizacij za mlade). Na skupinski ogled stojnic se je prijavilo 117 osnovnih in srednjih šol iz območja celotne Slovenije. Sejem je potekal v sodelovanju s festivalom Mladi Maribor, ki je letos prav tako potekal v virtualni obliki.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img