spot_img

Virtualni karierni sejem obiskalo 20.000 ljudi

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Mestna občina Maribor je v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Univerzo v Mariboru, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno – podjetniško zbornico Maribor, Mladinskim kulturnim centrom Maribor in Fundacijo Prizma v mesecu novembru organizirala Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja za osnovnošolce, ki je zaradi pandemije Covid-19 potekal v virtualni obliki.

Na podlagi virtualnega kariernega sejma za osnovnošolce je Fundacija PRIZMA, ob podpori Mestne občine Maribor in ostalih partnerjev, organizirala tudi virtualni karierni sejem za srednješolce.

Virtualni karierni sejem je obiskalo več kot 20.000 udeležencev, ki se jim je predstavilo 118 razstavljavcev (delodajalcev, srednjih šol, visokošolskih ustanov in drugih podpornih
organizacij za mlade). Na skupinski ogled stojnic se je prijavilo 117 osnovnih in srednjih šol iz območja celotne Slovenije. Sejem je potekal v sodelovanju s festivalom Mladi Maribor, ki je letos prav tako potekal v virtualni obliki.

 

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Šoferji na ptujskem, pozor! Redarji bodo lovili prehitre.

Medobčinsko redarstvo bo med 24. januarjem in 3. februarjem 2022 izvajalo nadzor hitrosti na območju občin iz svoje krajevne...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img