Približno teden dni kasneje kot večina ostalih slovenskih prvoligašev, so se na prvem treningu zbrali tudi nogometaši nogometnega kluba Maribor. Prvi skupni trening je sicer minil brez trenerja Maura Camoranesija, ki v samoizolaciji čaka na rezultate testa na koronavirus.

Zimski premor je bil za nogometaše precej drugačen, ko so ga bili vajeni v preteklih letih. To je bil namreč vedno čas, ki so ga mnogi izkoristili za dopust v toplih krajih, letos je bilo drugače.

Za dopust v toplih krajih se je vseeno odločil Alexsandru Cretu, ki ga na prvem treningu ni bilo. Ker mu pogodba z vijoličastimi poteče ob koncu letošnje sezone, si občasni romunski reprezentant že lahko išče novo sredino. Prvi trening je minil tudi brez dveh standardnih članov prve enajsterice. V obeh primerih je vzrok poškodba

V moštvu lahko pričakujemo tudi nekaj novih obrazov. Športni direktor Oliver Bogatinov je v pogovorih za zapolnitev vrzeli, ki je nastala po odhodu Mitje Vilerja. Ne glede na vse našteto pa cilji vijoličastih ostajajo jasni. Na rezultatih jesenskega dela želijo graditi tudi spomladi in sezono zaključiti na prvem mestu.

Sicer pa si v Ljudskem vrtu še najbolj želijo, da bi se na tribune kmalu lahko vrnili tudi navijači in ekipi pomagali do tako želenega naslova državnih prvakov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj