spot_img

Vijoličasti si želijo tudi pokal

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Jutri se bodo mariborski nogometaši za preboj v polfinale slovenskega pokala pomerili z vedno neugodno ekipo Domžal. Tokratna tekmeca sta v minulih srečanjih poskrbela za tekme, kjer zadetkov ni manjkalo, vsaj tokrat pa v vijoličastem taboru pričakujejo, da gostom iz Domžal ne bodo dovolili zatresti mreže. Da je njihova obramba pod vodstvo trenerja Radovana Karanoviča čvrstejša. kažejo tudi zadnji rezultati v državnem prvenstvu.

Vijoličasti so se z Domžalčani nazadnje srečali konec septembra, ko jo v Ljudskem vrtu padlo šest zadetkov, srečanje pa se je končalo brez zmagovalca. Od takrat so Mariborčani nanizali tri tekme brez prejetega zadetka. Z igro Mariborčani sicer niso navdušili, so pa začeli nabirati točke in pokazali čvrstost v obrambi, s katero je lažje loviti tri točke.

Jasno je, da tudi Domžalčani v Ljudski vrt prihajajo s svojo računico, saj pokalno tekmovanje prinaša lepo nagrado v obliki nastopa v evropskem tekmovanju. Čeprav v dosedanjem poteku sezone Rumena družina ni navdušila, pa vsekakor ne gre za naivno ekipo.

Pozitiven rezultat in napredovanje v naslednji krog je edino, kar zanima vijoličaste. V Ljudskem vrtu namreč že dolgo čakajo na pokalno lovoriko. Vse bolj je tudi jasno, da bodo mariborski nogometaši najmanj do konca jesenskega dela trenirali in igrali pod vodstvom trenerja Radovana Karanoviča. Ta se je od želje k poletni in napadalni igri sicer usmeril k zbiranju točk, kar mu zaenkrat dobro uspeva.

Pokalni dvoboj med nogometaši Maribora in Domžal bo sicer v četrtek ob 20 uri in 15 minut.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:03

Bo Maribor dobil podzemni tunel ali obvoznico okoli mesta?

Mestno občino Maribor v prihodnjih letih čakajo številni in zahtevni infrastrukturni izzivi. Na tem mestu je nujno potrebno izpostaviti...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img