VIDEO: Šokantne napovedi Babe Vange za leto 2022. Bomo končno spoznali vesoljce?

Slepa bolgarska jasnovidka Baba Vanga, znana tudi pod vzdevkom “Balkanski Nostradamus”, je v času svojega življenja napovedala številne prelomne dogodke, ki so se kasneje tudi zares zgodili. Tako je znana po svoji napovedi dogodkov 11.septembra 2001, prav tako je napovedala Brexit, pa vzpon Islamske države in še mnogo več. Umrla je leta 1996, ob smrti pa zapustila prerokbe vse do leta 5079.

Baba Vanga je trdila, da je svojo moč videnja prihodnosti spoznala takrat, ko je pri 12-ih letih izgubila vid. Sposobnost jasnovidstva naj bi ji po njenih besedah takrat podaril bog.

“Horor, horor! Ameriška brata bosta padla, ko ju bodo napadle jeklene ptice. Volkovi bodo tulili v grmovju in tekla bo kri nedolžnih.”

Baba Vanga o 11.septembru

Baba Vanga je tudi za leto 2022 pripravila kar nekaj prerokb, ki prinašajo velike spremembe ob katerih nam zaledeni kri. Nekatere napovedi Babe Vange za leto 2022 lahko preberete spodaj.

Leto 2022 bo leto katastrof

Baba Vanga napoveduje, da bodo več azijskih držav, pa tudi Avstralijo, razdejale hude poplave. To niti ni tako neverjetno, saj meteorologi napovedujejo vrnitev pojava La Nina, ki povečuje nevarnost tropskih ciklonov in poplav.

Smrtonosni virus iz Sibirije

Po skoraj dveh letih pandemije koronavirusa si tega ne želimo niti predstavljati. Toda Baba Vanga je v svojih videnjih videla, da se zamrznjen v sibirskem ledu skriva še veliko nevarnejši virus. Ta se bo osvobodil zaradi globalnega segrevanja in ogrozil človeštvo.

Da se ledeniki na našem planetu topijo ni več nobena skrivnost, tako so sredi decembra znanstveniki sporočili, da se takoimenovani “ledenik sodnega dne” na Antarktiki seseda. Prav v tem času je v Južnem Sudanu začela pustošiti zaenkrat še neznana bolezen, ki je vzela skoraj sto življenj.

Pomanjkanje pitne vode

Baba Vanga je v svojih napovedih opozorila, da se bo vse več mest soočalo s težavami pri dostopu do čiste pitne vode.

Srečanje z nezemljani

V tem letu naj bi končno dobili odgovor na vprašanje ali smo v vesolju sami. Nezemljani naj bi proti našemu planetu poslali asteroid “Oumuamua”, s pomočjo katerega naj bi raziskali življenje na Zemlji. Ob pristanku naj bi zajeli tudi nekaj ljudi.

Omenjeni asteroid sicer tudi zares obstaja, zaradi njegove nenavadne oblike in anomalij, zaradi katerih se obnaša drugače od ostalih asteroidov in kometov, pa nekateri znanstveniki menijo, da bi lahko bil nezemeljskega izvora.

Šokantne napovedi Babe Vange za leto 2022. Bomo končno spoznali vesoljce
Asteroid Oumuamua

Kobilice v Indiji

Prebivalci Indije bi bili najbolj zadovoljni, če se naslednja napoved ne bi uresničila. Baba Vanga je namreč napovedala, da se bodo temperature v Indiji dvignile do 50 stopinj celzija, temu pa se bodo pridružili še napadi kobilic, ki bodo povsem opustošile polja. Sledila bo velika lakota.

Izguba stika z resničnostjo

Čeprav je bila Baba Vanga ob svoji smrti leta 1996 stara že 85 let, je dobro vedela, da bodo navidezni svetovi nekoč prevzeli naša življenja. Napovedala je namreč, da bomo ljudje zapadli v spiralo vse večje odvisnosti od tehnologijo, zaradi katere bomo vse težje ločili med resničnim življenjem in virtualnimi svetovi. Napoved ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga o takoimenovanem “metaverzumu” v tej luči zveni še kako znana, kajne?

Kdo je Baba Vanga?

Vangeliya Pandeva Gushterova se je rodila 3. oktobra 1911 v kraju Strumica. Bila je povsem običajna deklica rjavih oči ter svetlih las, ki se je zaradi prezgodnjega rojstva soočala s številnimi zdravstvenimi težavami. Morda je tudi to vplivalo na njeno ljubezen do zelišč, saj je rada spoznavala zdravilna zelišča ter jih “predpisovala” bolnim prijateljem. Prav lahko bi vse življenje ostala samo zeliščarka in zdravilka, če ne bi prišlo do usodnega dogodka zaradi katerega je izgubila vid, dobila pa sposobnost videti tisto, česar ostali ne vidimo. Prihodnost.

Njena življenjska zgodba je navdihujoča, mistična in žalostna. Prav takšne zgodbe si zaslužijo, da jih ljudje slišijo. Na televiziji NET TV si boste tako v naslednjih tednih vsako nedeljo ob 20:00 lahko ogledali rusko serijo, ki opisuje življenje te izjemne ženske. Spoznajte Babo Vango onkraj njenih prerokb ter spremljajte pot, ki jo je Vangeliya prehodila od običajne deklice do nesmrtne legende.

Ocena na IMDb: 7,6