Tako kot vsako leto so na prvi dan šolskih počitnic odprli mestno kopališče v Slovenski Bistrici. Lani prenovljeno kopališče tako vabi vse, da se v vročih dnevih ohladijo na mestni rivijeri.

Kopališče vsak dan odprejo ob 9. uri za plavanje, od 11. do 19. ure je omogočeno kopanje, večerno plavanje pa je na voljo od 19. do 21. ure. Z dosedanjo sezono so zelo zadovoljni.
Prvi mesec je obisk kopalcev bil zelo velik. K temu je pripomogla odločitev slovenskobistriškega občinskega sveta, da je vstopnina za kopališče v letošnji kopalni sezoni za vse občane in občanke Slovenske Bistrice polovična.

Struktura obiskovalcev je mešana. Še najbolj jih preseneča množičen odziv starejše populacije. Za novo sezono so pripravili nekaj novosti in številne aktivnosti – od tečajev plavanja, raznih animacij, filmskih predstav in tudi koncertov.

Lani prenovljen bazen je navdušil občane pa tudi obiskovalce iz drugih, okoliških občin. A tukaj se ne želijo ustaviti in na tihem upajo, da bi lahko sezono v bližnji prihodnosti podaljšali na celo leto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj