spot_img

V UKC Maribor 235 “covid odsotnih”

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Stanje v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor je približno enako kot dan prej. Skupno število hospitaliziranih znaša 201, od tega je prišlo do povečanja covid pacientov na intenzivnem zdravljenju, tam trenutno skrbijo za 47 covid bolnikov.

Tudi skupno število vseh umrlih se je, tako kot zadnje dni žal ponovno zvišalo in zdaj znaša 128. Skupno število vseh do sedaj odpuščenih covid bolnikov pa je doseglo že številko 473.

Stanje Covid-19 UKC Maribor

Zaradi odrejene karantene, morebitnega stika z okuženim, same okužbe ali varstva otrok,  trenutno v delovnem procesu pogrešajo 235 zaposlenih. Od tega je 32 zdravnikov ter 114 delavcev zdravstvene nege.

S ponedeljkom, 30. novembrom pa se bodo Travmatološke kontrolne ambulante preselile na novo lokacijo. Ambulante se bodo nahajale v stavbi Urgentnega centra (stavba 1), vhod za paciente pa bo neposredno nasproti ORL ambulant (stavba 7, vhod 7A), označeno z rdečim krogom in puščico na sliki.

Zemljevid UKC Maribor

 

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

00:03:38

Nujna širitev osnovne šole

Na OŠ Dušana Flisa v Hočah izvajajo obnovitvena dela, pa tudi dozidavo objekta. Med drugim bodo povečali jedilnico in...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img