spot_img

V Sveti Trojici zdravstvo prevzema Amigdala d.o.o.

V zadnjem tednu

Po odhodu trojiškega zdravnika Aleša Ranđelovića se je občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah odločila, da koncesija za opraavljanje splošnega zdravstva podeli podjetju Amigdala. Ambulanta v Sveti Trojici naj bi prve paciente sprejela po prvomajskih praznikih oziroma takoj, ko bo to zaradi epidemije mogoče, odprta bo tri dni v tednu, v njej pa bodo izmenično delali trije zdravniki, in iscer ob ponedeljkih Ksenija Ljubojevič Džaferović, ob sredah Miha Lukač, ob četrtkih pa Gregor Emeršič. Laboratorijske storitve za potrebe trojiške ambulante bodo večinoma opravljali v ZD Lenart. Koncesija za ambulanto v Sveti trojici je podeljena za 15 let z možnostjo podaljšanja, za njeno preživetje pa je potrebnih 800 opredeljenih pacientov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:02:24

Zakaj v Slovenski Bistrici plačujejo štirikrat manj za odvoz odpadnega blata?

Odlaganje komunalnega blata na odlagališčih je v Evropi prepovedano že nekaj Iet. Proizvajalci zato iščejo nove možnosti predelave, ki...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel