spot_img

V Sveti Ani denar prioritetno namenili za ceste

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V Sveti Ani so konec lanskega leta potrdili proračun. Ker so lani v občinskem središču zgradili kanalizacijo in čistilno napravo, so letos denar prioritetno namenili za ceste.

Letos bodo zaključili s projektoma Vino prijazno do okolja in Anin pretl, z gradnjo stanovanjskega stolpiča, lotili pa se bodo še nekaterih drugih investicij. Občina veliko denarja namenja tudi sofinanciranju malih čistilnih naprav. S temi projekti bodo nadaljevali. Nekaj denarja bodo morali nameniti tudi še za kanalizacijsko napravo, kljub temu, da naj bi investicijo lani že zaključili.

Z naslednjim letom se odpira tudi novo programsko obdobje, kjer bodo lahko občine prijavile nove projekte, s katerimi bi poskrbele za razvoj lokalnega okolja v letih 2012 in 2017. Tudi v Sveti Ani načrte že pripravljajo. Takšnih projektov pa občina sama ne more uresničiti, zato se nadeja finančne pomoči evropskih sredstev.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img