spot_img

V Sončnem raju lahko tudi prespite

V zadnjem tednu

Na posestvu Sončni raj v Vodolah so svojo turistično ponudbo nedavno obogatili z novo pridobitvijo. Odslej lahko tukaj tudi prenočite in uživate v neokrnjeni naravi, le streljaj od središča Maribora. Ideja je na posestvu zorela dlje časa, letos so jo končno lahko uresničili.

Projekt je tekel v času, ki turizmu ni najbolj naklonjen. A tudi v teh negotovih časih, ko je za vlaganje v turizem potrebnega kar nekaj poguma, dobre ideje velja uresničiti, zatrjuje Bogdan Mak. Tudi v tem projektu so v Sončnem raju sledili načelom trajnosti. Če je le bilo mogoče so pri gradnji uporabili lokalno dostopne materiale in lastno znanje.

Da se da kvalitetno preživeti čas le nekaj minut od doma, so nekateri Mariborčani že spoznali. Glas o novi ponudbi pa se širi tudi že po drugih državah. Sicer pa v Sončnem raju tudi v prihodnjih tednih in mesecih ne bodo počivali. Idej za prihodnost je še kar nekaj.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Nova prometna ureditev pri šoli

Mestna občina Maribor je skladno s smernicami za izboljšanje prometne varnosti otrok pred Osnovno šolo Rada Robiča Limbuš uredila posebno...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel