December letos zagotovo ne bo tak, kot smo ga bili vajeni v preteklih letih. Vse bolj je jasno, da bomo morali pozabiti na decembrske koncerte, javna silvestrovanja, kuhano vino na stojnicah. Se pa občina Šentilj, ki je letos že ostala prikrajšana za tradicionalna martinovanja, že odeva v praznični decembrski duh.

Organizatorji prireditev so se v sklopu veselega decembra, kljub pandemiji koronavirusa, vseeno odločili za izvedbo določenih dejavnosti, ki bodo potekale na virtualen način na občinskem FB profilu.

Ena izmed pozitivnih posledic, ki jih prinaša drugi val epidemije je to, da bodo ljudje čez praznike več časa preživeli skupaj, kar se je v preteklosti, zaradi hitrega tempa življenja prevečkrat zanemarjalo.

Organizacija veselega decembra je bila, zaradi nenehnega spreminjanja preventivnih ukrepov in epidemiološke slike, izredno otežena, a snovalci programa vseeno z optimizom pričakujejo za nekatere najlepši mesec v letu.
Organizatorji in vodilni na občini si nadejajo že naslednje leto program veselega decembra izpeljati, v klasični obliki oz. Nadoknaditi zamujeno v iztekajočem letu 2020.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj