spot_img

V Rušah so znova pripravili darilne pakete za najšibkejše

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ker zaradi epidemioloških razmer letos znova ne bo tradicionalnega druženja na Velikem ruškem drsališču, prav tako pa bodo omejitve vplivale tudi na izvajanje nekaterih decembrskih prireditev, se je Občina Ruše odločila, da del sredstev namenjenih za praznično dogajanje, tudi letos nameni za dobrodelnost.

“V teh prazničnih časih se najbolj osvetlijo stiske posameznikov in družin. Časi, v katerih smo, se odražajo tudi v ekonomskem stanju družbe in posledično so stiske vedno večje,” so zapisali v Rušah in napovedali, da bodo skupaj s humanitarno organizacijo Rdeči križ (Krajevna organizacija Ruše), pripravili darilne praznične pakete za socialno šibke posameznike in družine v občini.

Darilni praznični paketi se bodo razdeljevali v sredo, 22. decembra 2021, od 13. ure naprej do porabe, na naslednjih lokacijah:
  • KO RK Ruše, Kolodvorska 38 (skladišče RK),
  • KO RK Bistrica ob Dravi, Ul. 27. decembra 2 (Dom kulture Bistrica ob Dravi),
  • KO RK Smolnik, Glazerjeva 29 (Dom krajanov Smolnik).

Darilni praznični paket se lahko dvigne z veljavno odločbo in vabilom CSD Ruše. Ob razdeljevanju paketov bo potrebno upoštevati vse ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa (varnostna razdalja, razkuževanje rok, nošenje obrazne maske) ter izpolnjevati pogoj PCT.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

00:04:58

Spremenjene navade za boljšo hrano

V tokratni rubriki Regionalna preskrba smo raziskovali spremembe potrošniških navad in drugačen njihov odnos do hrane. Nakupovanje hrane je...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img