V Rušah nagradili zaslužne občane

Na terasi bazena v Športnem parku Ruše je včeraj potekala slavnostna seja Občinskega sveta Občine Ruše s podelitvijo priznanj na kulturnem, športnem in prostovoljskem področju. Županja Urška Repolusk je nagovorila zbrane in počastila odlične učence OŠ Janka Glazerja Ruše in dijake GSKŠ Ruše ter se poklonila posameznikom in društvom za doprinos k boljšemu in bogatejšemu življenju v lokalni skupnosti.

Županja je ob številnih nagrajencih izrazila veliko zadovoljstvo in upa da bo v prihodnosti še več posameznikov, ki bodo prispevali svoj delež k razvoju občine Ruše.

Med nagrajenci, ki so prejeli najbolj laskave nagrade so Jure Brečko za udejstvovanje v projektu Pohorje Ultra Trail, Rozika Caf za več kot 55 letno delovanje v Športnem društvu Ruše in Tilka Kumprej, ki je posnela najbolj izvirno fotografijo v občini Ruše.

Ob ponovnih grožnjah o novem valu epidemije pa županja občine Ruše upa, da bomo krizo skupaj dokončno uspešno prebrodili in da se bo življenje čim prej vrnilo v ustaljene tirnice, kakršne že dodobra pogrešamo.

Poleg izstopajočih nagrajencev pa so podelili tudi spominske plakete občine Ruše, priznanja in posebne zahvale županje občine Ruše, za popestritev prireditve pa so poskrbeli mladi glasbeniki Maša Leskovar, Vili Žvegler, Davorin Repolusk, Erik Glazer, Lana Boršič in Filip Višič.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj