spot_img

V Račah oropali hišo, na Ptuju mlajši moški napadel policiste

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Neznani storilec je včeraj dopoldan, skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo v Pivoli  in iz nje odtujil več kosov zlatnine in nekaj gotovine. Skupna materialna škoda znaša okoli 1.000 evrov.

Čez mejo, kjer ni mejnega prehoda

Včeraj dopoldan so imeli policisti v postopku državljana Avstrije, katera sta na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznega dovoljenja. Policisti so voznika oglobili, sopotnico pa so opozorili.

Vinjena povzročala težave

Policisti PP Maribor I so bili včeraj popoldne obveščeni o družinskem sporu v Mariboru. Moški je ob prihodu policistov nadaljeval s kršitvijo in z njo ni prenehal navkljub opozorilom policistov. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

Policisti PP Ptuj so danes ponoči v okolici Ptuja imeli v postopku mlajšega moškega, kateri se je med postopkom nedostojno vedel do policistov in nadaljeval s kršitvijo navkljub opozorilom policistov. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img