V NK Maribor na posojo srbski napadalec Ognjen Mudrinski

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Maribor je na zadnji dan prestopnega roka pripeljal 29-letnega napadalca Ognjena Mudrinskega, dosedanjega člana poljskega prvoligaša Jagiellonia. Gre za izkušenega  srbskega nogometaša, s pogodbo veljavno do konca sezone (posoja z možnostjo odkupa).

Kaj je Šulerju v izdihljajih prestopnega roka uspelo pripeljati?

“Napadalca, ki smo ga dolgo iskali, saj so se vmes zvrstile številne možnosti, smo v zadnjem dnevu tudi dobili. Ognjen Mudrinski združuje, kar smo iskali. Gre za igralca, ki je zabijal gole v različnih ligah, ob tem pa je zelo izkušen in verjamemo, da bo dodana vrednost tej mladi ekipi, ki potrebuje nekoga, ki bo ne samo na igrišču, ampak tudi značajsko pomenil dobrodošlo novo moč. S svojimi dosedanjimi izkušnjami, predvsem v Srbiji in na Hrvaškem je veljal za vplivnega igralca, verjamem, da nam lahko prinese, kar potrebujemo,” je pojasnil športni direktor Marko Šuler.

Mudrinski: O Mariboru ni treba zgubljati besed

“Vse se je zelo hitro odvilo, dan prej smo navezali stike, zdaj pa je že sklenjen dogovor. Dejansko lahko rečem, da se je zgodilo pet pred dvanajsto. Priznam, da nisem veliko razmišljal, ko sem slišal za možnost selitve v Maribor. Takoj sem rekel, da sem za. O Mariboru ni treba izgubljati besed. Imel sem priložnost igrati proti mojemu novemu klubu na pripravljalni tekmi pod Pohorjem, ko sem bil član Čukaričkega. Nemanja Mitrović je bil moj nekdanji soigralec pri Jagiellonii in mi je povedal veliko lepega.”

“Govoril sem tudi z Goranom Šukalom, s katerim sva igrala skupaj v Nemčiji za Greuther Fürth. Tudi od njega sem slišal samo pohvalne besede o Mariboru. Veliko pomeni tudi spoznanje, da poznam trenerja Simona Rožmana, ki je vodil moštvo Rijeke, ko sem bil na Hrvaškem pri Gorici. Poznam njegove metode dela in način igre. Ob vseh pozitivnih informacijah sem z velikim zadovoljstvom sprejel ponudbo in komaj čakam, da se pridružim moštvu.” je ob enoletni posoji dejal Ognjen Mudrinski.”

Za igranje v vijoličastem si je izbral št. 91, ki jo je nosil tudi pri Crveni zvezdi. Do odhoda v tujino je v srbskem prvoligaškem tekmovanju zabil 65 golov.

Hkrati je Maribor potrdil tudi dva odhoda:

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img