spot_img

V nesreči ugasnilo še eno mlado življenje

V zadnjem tednu

V zgodnji jutranjih urah so gasilci bili obveščeni, da je na Celovški cesti v Bresternici, prišlo do prometne nesreče kjer je osebno vozilo zapeljalo v odbojni zid in pristalo na strehi.

Po podatkih policije, naj bi voznik zaradi neprilagojene hitrosti v nepreglednem ovinku na Celovški cesti iz smeri Maribora proti Bresternic zdrsnil na levo stran cestišča in z levim bočnim delom vozila oplazil stavbo hidroelektrarne. S sprednjim levim delom vozila ga je odbilo v v betonsko ograjo, po trčenju pa je vozilo odbilo na desno, kjer se je najprej prevrnilo na desni bok in nekaj časa drselo, nato pa trčilo ob cestni robnik.

Gasilci JZ GB Maribor so kraj dogodka zavarovali in s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, ki pa je na kraju nesreče umrla. Po podatkih policije, naj bi umrl 24-letni voznik, doma iz okolice Maribora.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Kegljaški klub Lokomotiva proslavil 70- obletnico delovanja

Kegljaški klub Lokomotiva je s slavnostno akademijo, ki je potekala v gasilskem domu v Dogošah, počastila 70 obletnico svojega...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel