spot_img

V Markovcih bodo povečali kapaciteto vrtca

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V Markovci imajo skoraj nov vrtec, ki so ga takoj zapolnili, del prostorov pa so namenili šolskim aktivnostim. Letos so napolnili vse oddelek, trije otroci pa so ostali brez mesta v vrtcu, dodaten problem so upravičenci, ki še niso dopolnili ustrezne starosti, saj morajo otroci za vstop v vrtec dopolniti 11 mesecev.

Tako so se odločili, da bodo vrtec razširili. Ker se število prebivalcev vztrajno povečuje, so že v sami projektni dokumentaciji načrtovali vzpostavitev dodatnih vrtčevskih kapacitet.

Predvidoma bodo iz dveh kabinetov oblikovali eno igralnico in uredili potrebne sanitarije. Po besedah ravnatelja Ivana Štrafele je investicija z občino dogovorjena. Občina Markovci je v rebalansu za nakup opreme za igralnico in ureditev prostorov predvidela 15.000 evrov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:03

Bo Maribor dobil podzemni tunel ali obvoznico okoli mesta?

Mestno občino Maribor v prihodnjih letih čakajo številni in zahtevni infrastrukturni izzivi. Na tem mestu je nujno potrebno izpostaviti...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img