spot_img

V Juršincih razpis za male čistilne naprave

V zadnjem tednu

 

Zaradi razpršenosti so številni prebivalci naselja Juršinci brez komunalne infrastrukture. Ker občina ne izpolnjuje pogojev za izgradnjo javnega kanalizacijskega omrežja, morajo občani sami poskrbeti za male čistilne naprave. Tako so juršinski svetniki, da bi spodbudili te gradnje v letošnjem proračunu rezervirali 20.000 evrov za sofinanciranje.

Za hiše največ 1.000 evrov, za več stanovanjske objekte 1.500 evrov

Predmet razpisa so male čistilne naprave v velikosti do 50 PE. Višina občinske pomoči bo znašala 50-odstotkov upravičenih stroškov oziroma največ 1.000 evrov za stanovanjski objekt.

Letos bodo sofinancirali tudi postavitev skupinskih čistilnih naprav, namenjenih za več stanovanjskih objektov. Tuakj bo občina dodala do največ 1.500 evrov.

Razpis bo odprt do porabe sredstev oziroma najkasneje do letošnjega novembra.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel