spot_img

V Jurovskem dolu želijo obnoviti igrišče

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

V Nogometnem klubu Jurovski Dol si želijo še v letošnjem letu modernizirati nogometno igrišče v jurovskem športnem parku. Kot je znano, so tam v lanskem letu že uredili telovadnico na prostem z 11-mi fitnes napravami, zdaj pa želijo – če bodo razmere to dopuščale – urediti še igrišče. “Nogometno igrišče je v slabem stanju, zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer – od hude suše do močnih nalivov,” je povedal predsednik Športnega društva Sveti Jurij Robert Črnčec in dodal: “Tudi zemlja je slaba, zato težimo k adaptaciji igralne površine in investicijo namakalnega sistema. Jaz mislim, da nam bo to uspelo.”

Igrišče bo imelo naravno travo, saj v skladu s standardi mora imeti vsaj 80-odstotkov naravne površine. Si pa v prihodnje želijo, da bi imeli tudi eno dodatno igrišče s plastično travo. Višina investicije ni znana, je pa zagotovo, da bo finančni del pokrila občina.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img