spot_img

V Gorišnici številne investicije

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Vrtec poka po šivih. Trenutno ga obiskuje 182 otrok, kar predstavlja maksimum glede na kadrovske in prostorske pogoje. Že tretje leto zapored zaradi prostorske stiske trije oddelki gostujejo v učilnicah tamkajšnje osnovne šole.

O resnosti problematike pa priča še podatek, da je brez vrtca septembra lani ostalo 17 otrok. Ker se generacije otrok konstantno večajo bodo v kratkem morali razmišljati o novem vrtcu, saj bodo vse nadomestne kapacitete osnovne šole zapolnjene.

Urediti pa želijo tudi številne športne objekte. V minulih letih so si kot ključno investicijo zadali ureditev športnega parka, akr so tudi realizirali.

V letošnjem letu pa nameravajo objaviti tudi javni razpis za tribune in nove slačilnice.

Občina se je in se še bo lotila številnih drugih projektov, da bi bilo življenje v Gorišnici še kakovostnejše. In kaj je pri vsem tem še najbolj zanimivo? Občina Gorišnica se za uresničevanje svojih projektov ne zadolžuje in je ena izmed peščice slovenskih občin brez najetih posojil.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img