spot_img

V Dupleku raste športna lepotica

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Oktobra leta 2018 so v Dupleku položili temeljni kamen za izgradnjo nove večnamenske športne dvorane v kraju. Nov športni objekt pa sedaj končno kaže svoje prve orise. Izgradnja dvorane poteka po terminskem planu, tako da je zaključek predviden v mesecu avgustu in nato septembra tudi slavnostna otvoritev prostorov.

Vrednost celotne investicije znaša okoli 3,3 milijona evrov in glavni financer naložbe je občina Duplek. V lanskem letu so iz strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport dobili sofinancerska sredstva v višini 480.000 evrov, ob tem pa morajo zasledovati tudi druge kriterije, da bo kakovost dvorane takšna, da bo zadostovala kriterijem Eko sklada. Njihovo sofinanciranje je predvideno po končnem pregledu v višini 880.000 evrov.

Betonska dela na objektu so v glavnem zaključena, dokončana je tudi gradnja strehe. V kratkem se bodo pričela suhomontažna dela v notranjih prostorih. Trenutno pa so v teku tudi priprave dokumentacije za dokončno potrditev načina izvedbe fasade s pripadajočim stavbnim pohištvom in inštalacijami.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img