V Hočah nastaja nov logistični center, ki se razteza na 32.000 kvadratnih metrih površine. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja bo podjetje Go Asset kmalu začelo z gradnjo modernega kompleksa, ki bo zagotavljal logistično podporo drugim podjetjem in skladiščenje materialov, surovin in gotovih izdelkov.

Občina Hoče vzpostavlja novo cestno povezave med obvoznico in cono. Predvidoma pa bodo za razbremenitev prometa uredili še Miklavško cesto v coni in na koncu te vzpostavili krožišče. V coni namreč ta čas gradijo dva logistična centra, kmalu pa bodo začeli tudi graditi že omenjenega, največjega.

A sami finančnega bremena ne bodo zmogli, zato si želijo, da bi pridobili evropska sredstva, s pomočjo katerih bi vzpostavili in obnovili prepotrebne cestne povezave.
Kot že omenjeno bo logističen center gradilo podjetje Go Asset, z njim p bo upravljalo podjetje Saubermacher, ki je v našem prostoru poznan po ravnanju z odpadki. A tako predstavniki podjetja kot tudi župan pravijo, da odpadkov na tem območju nikakor ne bo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj