spot_img

Uradna otvoritev Bobekove trim steze

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Šentilj so uradno odprli Bobekovo trim stezo, ki je sicer postavljena že od lani, a je bila otvoritev zaradi zaostrenih epidemioloških razmer prestavljena. Po besedah vodilnih funkcionarjev na občini je trim steza bila dobro obiskana že v času epidemije, zato se nadejajo ob ugodnejših zdravstvenih razmerah še več obiskovalcev.

Občina Šentilj je v lanskem letu vzpostavila t.i. Bobekovo trim stezo na Brlogi, ki je do sedaj že postala priljubljena rekreacijska točka. Na trim stezi so poleg orodij postavljene table z navodili za vadbo. Po besedah župana Štefana Žvaba in direktorice občinske uprave Petre Pucko, otvoritve trim steze zaradi epidemije niso mogli izvesti, jih pa veseli dejstvo, da jo uporablja že veliko občanov.

Trim steza ima sicer 14 točk, ime pa je dobila po prav zanimivi osebi, ki je v preteklosti bivala na območju današnje občine Šentilj.

Na predstavitvi steze je sodeloval tudi profesor športne vzgoje Sašo Zemljič, ki je v živo predstavil vaje na orodjih, razložil pomen vaj ter pravilen način izvajanja slednjih.
Občina Šentilj s tem sledi zagotavljanju učinkovite športno- rekreacijske infrastrukture. Na tem področju pa je zagotovo najpomembnejši projekt letošnjega leta izgradnja večfunkcijske športne dvorane.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img