spot_img

Učenci so se vrnili v šolske klopi

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Prvi šolski dan je z otroškim smehom in razigranostjo napolnil slovenske osnovne šole. Šolsko leto se začenja na način, ki so si ga želeli vsi, otroci, starši in učitelji. Če gre verjeti obljubam politike in stroke se bo tako, torej s poukom v učilnicah, nadaljeval tudi ob morebitnem poslabšanju epidemiološke slike. Na osnovni šoli Janka Glazerjav Rušah je učence ob vrnitvi v šolske klopi pričakalo tudi nekaj novosti.

Največ pozornosti so tudi v Rušah namenili prvošolčkom, za katere je prehod iz vrtca v šolo prvi večji korak v njihovem življenju. Za lažji prehod v šolski ritem bodo malčkom v prvih dneh in tednih pomagali pri prilagajanju na novo okolje.

Tako prvošolčke kot tiste, ki šolo že obiskujejo, je na Osnovni šoli Janka Glazerja pričakalo kar nekaj novosti. Na novo so preplastili zunanje košarkarsko igrišče, v kuhinji so dobili nov pomivalni stroj.

Z ministrstva za izobraževanje sicer prihajajo zagotovila, da bodo šole kljub poslabšanju epidemiološke slike ostale odprte. A že včeraj so ravnatelji dobili novi sklep, ki dopušča zapiranje posameznih oddelkov in šol. V Rušah vseeno upajo, da tega ukrepa ne bodo uporabili in da bo šolsko leto minilo brez večjih pretresov.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img