spot_img

Trije novi primeri okužbe

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Ob prihodu na sejo sveta za nacionalno varnost je minister za zdravje, ki opravlja tekoče  posle, Aleš Šabeder sporočil, da je do sedaj v Sloveniji 19 potrjenih primerov okužbe z novim koronavirusom.

Zaradi širjenja novega koronavirusa je predsednik vlade, ki opravlja tekoče posle Marjan Šarec za danes sklical sejo sveta za nacionalno varnost, kjer se bodo seznanili s trenutnimi razmerami. Sestanek se je pričel ob 12. uri, o trenutni situaciji in morebitnih novih ukrepih bodo sodelujoči spregovorili nanovinarski konferenci, ki naj bi potekala okrog 14. ure.

Gospodarski minister Zdravko Počivalšek pa je danes gostil predstavnike slovenskih podjetij. Po sestanku je minister povedal, da so skupaj opredelili paket ukrepov za zmanjšanje posledic izbruha novega koronavirusa na gospodarstvo v vrednosti 998 milijonov evrov, od česar je za 600 milijonov evrov že obstoječih virov SID banke.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:40

Veseli december brez druženja

Lanski veseli december je bil v Sloveniji bolj klavrn. Zaradi epidemije koronavirusa so veljali številni ukrepi, tudi omejitev potovanja...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img