spot_img

Trije novi primeri okužbe

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Ob prihodu na sejo sveta za nacionalno varnost je minister za zdravje, ki opravlja tekoče  posle, Aleš Šabeder sporočil, da je do sedaj v Sloveniji 19 potrjenih primerov okužbe z novim koronavirusom.

Zaradi širjenja novega koronavirusa je predsednik vlade, ki opravlja tekoče posle Marjan Šarec za danes sklical sejo sveta za nacionalno varnost, kjer se bodo seznanili s trenutnimi razmerami. Sestanek se je pričel ob 12. uri, o trenutni situaciji in morebitnih novih ukrepih bodo sodelujoči spregovorili nanovinarski konferenci, ki naj bi potekala okrog 14. ure.

Gospodarski minister Zdravko Počivalšek pa je danes gostil predstavnike slovenskih podjetij. Po sestanku je minister povedal, da so skupaj opredelili paket ukrepov za zmanjšanje posledic izbruha novega koronavirusa na gospodarstvo v vrednosti 998 milijonov evrov, od česar je za 600 milijonov evrov že obstoječih virov SID banke.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Visok jubilej Filozofske fakultete

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru  obeležuje 15 let od ustanovitve. Ker korenine humanističnega in družboslovnega študija na fakulteti segajo...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img