Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor skupaj z Znanstveno-raziskovalnim središčem Bistra Ptuj ter Razvojno agencijo Slovenske gorice podjetnike znova vabi k vključitvi v projekt Podjetno nad izzivePoni Podravje. Rok za prijavo v podjetniško usposabljanje je 4. junij.

Za kakšen model podjetniškega usposabljanja gre?

Razvojna agencija je minuli teden objavila tretji javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – Poni Podravje. Gre za model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega udeleženci v štirih mesecih, kolikor traja zaposlitev v programu, razvijejo in realizirajo lastno podjetniško idejo. To dosežejo skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej.

Projekt je namenjen vsem, ki imajo podjetniško idejo in željo po njeni realizaciji, ne glede na starost, stopnjo in smer izobrazbe ali status brezposelne osebe.

Kandidat mora imeti poslovno idejo, ki jo namerava razvijati v okviru projekta, ter stalno ali začasno prebivališče v eni izmed občin podravske regije. Poravnane mora imeti tudi vse zapadle obveznosti do države ter na dan vključitve v projekt izpolnjene vse pogoje za podpis pogodbe o zaposlitvi.

Projekt Poni Podravje sofinancirata država in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji bodo izbrali 22 udeležencev projekta.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj