spot_img

Tomaž Barada želi postati predsednik OKS

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Večkratni svetovni in evropski prvak v teakwon-doju in kikboksu, sicer pa aktualni predsednik Športne zveze Maribor ter podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Tomaž Barada, je danes predstavil svojo kandidaturo za predsednika OKS. Barada se je na novinarski konferenci odzval tudi na očitke, da je državi dolžan za približno pol milijona evrov davkov.

Spoštljivost, poštenost in vztrajnost so tiste vrline, ki jih ob današnji najavi kandidature izpostavil Tomaž Barada, ki je v svojem športu osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Prav to, da je s športom živel, je po njegovem mnenju tisto, kar ga dela dobrega kandidata za predsednika. Odločitev o kandidaturi ni prišla iz danes na jutri, dodaja Barada.

O kandidaturi se je Barada posvetoval tudi z najožjimi sodelavci na Olimpijskem komiteju Slovenije. Ko pa je dobil podporo slovenskega legendarnega telovadca Miroslava Cerarja, je bil Tomaž Barada praktično že prepričan o tem, da se bo potegoval za najvišji položaj v Olimpijskem komiteju Slovenije. A najtežje je bilo prepričati družino, dodaja.

Ob najavi kandidature se je Barada odzval tudi na zapise o domnevnem polmilijonskemu davčnemu dolgu.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Še pomnite? 12 mariborskih izdelkov, ki smo jih poznali vsi!

Zgodba o mariborski industriji se je začela pisati v času druge industrijske revolucije, ko so industrijski obrati skoraj v...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img