spot_img

Tekmovanje Little Fox Race odpovedano

V zadnjem tednu

 

Snežna kontrola pred slabima dvema tednoma je prižgala rdečo luč za izvedbo letošnje Zlate lisice, sedaj pa se je zgodba ponovila še pri izvedbi letošnjega smučarskega tekmovanja za male lisičke – Little fox. Tekmovanje bi moralo potekati ta vikend med 21. in 23. februarjem vendar je zaradi visokih temperatur in vremena odpovedano. Organizatorji so ugotovili, da ob trenutnih pogojih žal ne morejo zagotoviti kakovostne izvedbe tekmovalnega programa.

Dokončno odločitev so sprejeli včeraj, ko so ponovno pregledali smučarsko progo na Snežnem stadionu, na katerem poteka tekmovanje Little Fox Race Maribor. Ob trenutnih razmerah in tudi vremenski napovedi so sprejeli odločitev, da zaradi varnosti otrok in kvalitetne izvedbe prireditve žal ne morejo izvesti letošnjega tekmovanja in so ga tako dokončno odpovedali.

Ob tem prosijo vse prijavljene na letošnjo izvedbo tekmovanja, da jim sporočijo, ali bi želeli število tekmovalnih mest, ki so jih prijavili letos, obdržati tudi za naslednje leto. Tako bo vsem že pred samim odprtjem prijav zagotovljeno enako število tekmovalnih mest za Little Fox 2021. V kolikor prijavljenim to ne ustreza, bodo organizatorji vrnili že vplačane startnine. 

Čeprav na nastalo situacijo organizatoji niso imeli vpliva, so skupaj s podjetjem Marprom, ki skrbi za pripravo smučišč, do sedaj naredili vse, kar je bilo v njihovi moči. Hkrati pa se vsem že v naprej iskreno zahvaljujejo za razumevanje, zaupanje in dosedanje sodelovanje.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel