spot_img

Ta vikend smuka “do doline”

V zadnjem tednu

Na Mariborskem Pohorju bo od sobote naprej, pa do nadalnjega možna smuka do doline. Ob odprtju bo na Snežnem stadionu 30 – 40 centimetrov debela snežna podlaga, sedežnica Radvanje pa bo obratovala čez vikend v času dnevne smuke.

Na Pohorju pa s to soboto uvajajo še eno novost – posebne vozovnice za turne smučarje. Vozovnica za turno smiko na Arehu, na progi Pisker bo stala 5 evrov in bo vključevala prevoz s sedežnico Pisker. Vozovnica za turno smuko na Mariborskem pohorju bo stala 15 evrov in bo omogočala prevoz s katerokoli delujočo napravo. Ker pa širina pripravljenih prog na Mariborskem Pohorju turnim smučarjem trenutno še ne dopušča hoje navkreber, bo ta za zdaj dovoljena samo na Piskru v času odprtja smučišča. Ko bodo zagotovili zadostno širino prog na Mariborskem Pohorju, pa bo hoja navkeber mogoča tudi na mariborskem delu.

V prihodnjih dneh pa bo zaradi zagotavljanja varnosti na Pohorju izveden tudi poostren nadzor nad spoštovanjem Zakona o varnosti na smučiščih. Poostren nadzor bo tudi v času, ko so smučišča zaprta.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel