spot_img

Svetniki v prvem branju potrdili predlog proračuna

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na prvi letošnji seji občinskega sveta Občine Miklavž na Dravskem so sprejeli predlagani proračun za letošnje leto in ga dali v javno obravnavo. Največja investicija je obnova občinske stavbe, sledi ji gradnja komunalne infrastrukture v Dravskem Dvoru, nadaljevanje gradnje infrastrukture v kraju Miklavž z urejanjem ulice Zlatke Karer in pa urejanje javne razsvetljave.

Da bi investicije lahko izvedli se morajo dodatno zadolževati. Zaskrbljenost zaradi dodatnega dolga je izrazil občinski svetnik Damir Pekič, ki je mnenja, da se občina preveč zadolžuje in da zaradi tega nekatere investicije, ki bi po njegovem že morale biti izvedene, niso niti v letošnjem planu. A župan miri, da se zadolženost občine ne bo bistveno povečala.

Proračun bo v javni obravnavi do 4. februarja. Ker jih čakajo številni zahtevni izzivi in projekti se nadejajo, da bodo na naslednji seji, ki ob potekala 18. februarja, proračun potrdili in se lotili realizacije zastavljenih projektov.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img