spot_img

Svetniki potrdili rebalans proračuna

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Svetniki Občine Ruše so na izredni seji izglasovali rebalans proračuna za leto 2021 in s tem odprli pot do uresničitve treh projektov, za katere je Občina pridobila državna sredstva.

Za obnovo Doma kulture Ruše so v Rušah na podlagi prijave na Javni poziv za sofinanciranje vlaganj v občinsko javno kulturno infrastrukturo od Ministrstva za kulturo pridobili 177.973,28 evrov.

Za ureditev Trga vstaje v Rušah so na podlagi prijave na Javni poziv za sofinanciranje investicij v zunanje kulturne prireditvene prostore od Ministrstva za kulturo pridobili 424.000,00 evrov za fizično izvedbo ureditve trga, kar predstavlja kar 80 % upravičenih stroškov, od 531.784,97 EUR (brez DDV) na kolikor so ocenjena izvedbena dela.

Za izgradnjo večnamenskega športnega objekta na Smolniku so na podlagi prijave na Javni razpis z zbiranje predlogov za sofinanciranje investicij v rekonstrukcije športnih bazenov ter posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin od Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pridobili 20.000,00 evrov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img