spot_img

Svetniki potrdili rebalans proračuna

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Svetniki Občine Ruše so na izredni seji izglasovali rebalans proračuna za leto 2021 in s tem odprli pot do uresničitve treh projektov, za katere je Občina pridobila državna sredstva.

Za obnovo Doma kulture Ruše so v Rušah na podlagi prijave na Javni poziv za sofinanciranje vlaganj v občinsko javno kulturno infrastrukturo od Ministrstva za kulturo pridobili 177.973,28 evrov.

Za ureditev Trga vstaje v Rušah so na podlagi prijave na Javni poziv za sofinanciranje investicij v zunanje kulturne prireditvene prostore od Ministrstva za kulturo pridobili 424.000,00 evrov za fizično izvedbo ureditve trga, kar predstavlja kar 80 % upravičenih stroškov, od 531.784,97 EUR (brez DDV) na kolikor so ocenjena izvedbena dela.

Za izgradnjo večnamenskega športnega objekta na Smolniku so na podlagi prijave na Javni razpis z zbiranje predlogov za sofinanciranje investicij v rekonstrukcije športnih bazenov ter posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin od Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pridobili 20.000,00 evrov.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img