Svečinska polna kočija pravljic

V kraju Svečina v občini Kungota so, zaradi epidemije izpeljali eno redkih prireditev za tiste najmlajše. Za dogodek so izbrali ime polna kočija pravljic, pred katero sta za pester program skrbela pravljičarka Simona Kopinšek in violinist Matjaž Antončič. V TD Svečina sicer obžalujejo dejstvo, da so morali večino dogodkov v sklopu letošnjega veselega decembra odpovedati, a se vseeno že v prihodnjem letu nadejajo normaliziranja stanja na področju izpeljave raznih dogodkov.

V občini Kungota so, kljub zahtevnim epidemiološkim razmeram, pripravili otroški božični program z naslovom polna kočija pravljic. Gre za eno redkih prireditev v sklopu veselega decembra, ki letos že drugo leto zaradi epidemije poteka v bistveno bolj okrnjeni obliki. Za popestritev programa sta poskrbela poklicna pravljičarka Simona Kopinšek in violinist Matjaž Antončič.

V TD Svečina pa si predvsem želijo mirnejše leto 2022 oz. možnost za izpeljavo vseh kulturno- razvedrilnih prireditev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content