spot_img

Super predprodaja smučarskih vozovnic

V zadnjem tednu

Še pred koncem letošnje zimske sezone na Mariborskem Pohorju in Arehu bo, kot je bila praksa že v minulih letih, mogoče kupiti nove sezonske smučarske vozovnice. Tako imenovana super predprodaja, ko bodo sezonske vozovnice za zimo 2020/2021 naprodaj po najnižjih cenah, bo trajala od 1. do 15. marca.

Cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje in Areh za prihodnjo zimo bodo ostale enake, kot so (bile) v letošnji, predprodaja pa bo ponovno razdeljena v tri obdobja. Tako bodo nove sezonske smučarske vozovnice samo v času super predprodaje v prvi polovici marca za odrasle stale 370 evrov, za mladino, študente in seniorje 310 ter za otroke in invalide 210 evrov.

Pri tem bodo vsem, ki imajo letošnjo sezonsko vozovnico za Mariborsko Pohorje in Areh ter bodo v prvi polovici marca kupili novo, na akcijske cene, veljavne v času super predprodaje, priznali še dodatnih 10 odstotkov popusta. Vsi, ki letošnje vozovnice nimajo, a bodo kupili novo, pa bodo z njo že lahko smučali od 1. marca do konca letošnje sezone. Kako dolgo bo ta trajala, bo odvisno od vremenskih oziroma snežnih razmer; če bodo te dopuščale, bo smuka na Pohorju mogoča vsaj do 15. marca.

Super predprodaja, ko bo moč kupiti osnovne, družinske in prenosne sezonske smučarske vozovnice, bo potekala na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, ki bo delovala vse dni med 7. in 16. uro. Pri tem kupce prosijo, da na blagajno s seboj prinesejo staro vozovnico, saj bodo to ob nakupu nove posodobili in bo tako veljala tudi v zimski sezoni 2020/2021.

V naslednjih obdobjih predprodaje – ta se bo potem nadaljevala v jesenskem času – se bodo cene novih sezonskih smučarskih vozovnic postopoma zviševale.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Kegljaški klub Lokomotiva proslavil 70- obletnico delovanja

Kegljaški klub Lokomotiva je s slavnostno akademijo, ki je potekala v gasilskem domu v Dogošah, počastila 70 obletnico svojega...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel