spot_img

Strelsko tekmovanje v znamenju državnih rekordov

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Strelsko društvo I. Pohorski bataljon Ruše, ki v letošnjem letu slavi že 70 let delovanja, je med petkom in nedeljo organiziralo tradicionalno že 26.izvedbo mednarodnega strelskega tekmovanja z zračno puško in pištolo. Letošnja organizacija tekmovanja je potrditev uspešnega dolgoletnega dela.

Mednarodno strelsko tekmovanje v Rušah velja za največje in najkvalitetnejše tovrstno tekmovanje v Sloveniji. Vsako leto se strelskega tekmovanja v Rušah udeležijo strelke in strelci, nosilci medalj z največjih strelskih tekmovanj in olimpijskih iger.

Mednarodno strelsko tekmovanje v Rušah je ponovno dokazalo, da si je tekmovanje v preteklih letih pridobilo mednarodni sloves z razlogom. Odlična organizacija in udeležba vrhunskih strelcev potrjujeta, da ima strelstvo še kako dolgo tradicijo in pomembno mesto v športu.

26. mednarodno strelsko tekmovanje je postreglo s kar petimi državnimi rekordi. Že v soboto sta bila dosežena dva, v nedeljo pa trije. Organizatorji so lahko ponosni na izredne nastope tekmovalcev in z mislimi že pri organizaciji 27.mednarodnega strelskega tekmovanja v Rušah.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img