spot_img

Stiska v Mariboru vse večja

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Stiska številnih Mariborčanov in Mariborčank je iz leta v leto večja. Socialni regulativ ob pomanjkljivi vlogi države pa vse bolj nudijo humanitarne organizacije. Epidemija je kljub številnim dodatkom, ki so jih državljani prejeli za blaženje posledic, prizadela tiste, ki živijo pod pragom revščine. Kljub večjemu povpraševanju zmorejo zagotavljati materialno pomoč. Vse težje pa ljudem pomagajo s finančnimi sredstvi.

Bliža se september ko je potrebno zagotoviti vse potrebščine za šolo. Zaradi večjega povpraševanja bodo vsebina paketa letos predrugačili. Nakup potrebnih učbenikov pa lahko opravijo tudi s pomočjo bonov, ki so jih letos prejeli vsi prebivalci Slovenije.

Poleg številnih prostovoljcev, ki dnevno zagotavljajo nemoten potek dela, pa so ključni tudi terenski delavci, ki na lastne oči doživljajo tragedije številnih družin.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img