spot_img

Štirje meseci usposabljanja niso dovolj

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Namen projekta PONI Podravje je podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo realizirati podjetniško idejo. Glavni cilj projekta je ustanovitev novih podjetij, ki jih bodo preko podjetniškega usposabljanja realizirale osebe s podjetniško idejo.

Program usposabljanja je vsebinsko sestavljen tako, da v 4 mesecih zaposlitve v okviru vključitve v projekt udeleženci pridobijo ključna znanja s področja podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo. A štirje meseci po mnenju Čelana nikakor niso dovolj.

Taki bi bilo potrebno program vključevanja mladih na trg podjetništva podaljšati, obenem pa jim zagotoviti tudi razne spodbude.

V projekt PONI so se poleg Regionalne razvojne agencija za Podravje – Maribor, vključili še Znanstveno raziskovalno središče Bistra Ptuj in Razvojna agencija Slovenske gorice, d.o.o.
Program Podjetno nad izzive traja do septembra leta 2023. Skupna vrednost projekta je skoraj 1,4 milijone evrov, ki so zagotovljena iz evropskih kohezijskih sredstev v obdobju 2014–2020.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img