spot_img

Številni projekti v Občini Sveti Andraž

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah kljub izrednim razmeram načrtujejo številne projekte. Uredili so del vodovoda na Ostragovi, prav tako nadaljnji del odvodnjavanja v centru Vitomarcev, pripravljajo pa projektno dokumentacijo za ureditev kanalizacije. Ob kolesarski trasi so pridobili soglasja večine lastnikov o neodplačnem prenosu zemljišč v javno dobro.

Med drugim pa so opravili še vzdrževalna dela na cestah, čiščenje propustov, jarkov, posnemanje bankin, navoz makadamskih cest in podobno. Takoj ko bodo lahko nameravajo pričeti z urejanjem športnega parka v okolici šole, otvorili bodo večgeneracijski center – E(t)NOTEKO v kleti pod občino ter opravili še otvoritev vodovoda in ceste na Ostragovi. Kljub temu, da se je izgradnja optičnega omrežja RUNE v nekaterih občinah že pričela, pa vzporedno vodijo aktivne pogovore s Telekomom Slovenije glede morebitne gradnje optičnega omrežja v ostalih 4 vaseh v občini.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img