spot_img

Številni projekti v Občini Sveti Andraž

V zadnjem tednu

V občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah kljub izrednim razmeram načrtujejo številne projekte. Uredili so del vodovoda na Ostragovi, prav tako nadaljnji del odvodnjavanja v centru Vitomarcev, pripravljajo pa projektno dokumentacijo za ureditev kanalizacije. Ob kolesarski trasi so pridobili soglasja večine lastnikov o neodplačnem prenosu zemljišč v javno dobro.

Med drugim pa so opravili še vzdrževalna dela na cestah, čiščenje propustov, jarkov, posnemanje bankin, navoz makadamskih cest in podobno. Takoj ko bodo lahko nameravajo pričeti z urejanjem športnega parka v okolici šole, otvorili bodo večgeneracijski center – E(t)NOTEKO v kleti pod občino ter opravili še otvoritev vodovoda in ceste na Ostragovi. Kljub temu, da se je izgradnja optičnega omrežja RUNE v nekaterih občinah že pričela, pa vzporedno vodijo aktivne pogovore s Telekomom Slovenije glede morebitne gradnje optičnega omrežja v ostalih 4 vaseh v občini.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel