spot_img

Številne ideje za nov dom krajanov

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Občina Ptuj sredstev za obnovo stavbe krajevne skupnosti nima. Tako želijo skupaj s predsedniki nekaterih četrtnih skupnosti zgotoviti alternativne rešitve. Eden od predlogov naj bi bilo javno-zasebno partnerstvo, s pomočjo katerega bi lahko precej hitro obnovili dom krajanov Bratje Reš. Med prioritetami ostaja tudi ureditev prostorov ČS Center na Potrčevi cesti.

Javno-zasebno partnerstvo za obnovo ponudili stanovanja

Želijo si zgraditi nov objekt, v katerem bi imeli večjo dvorano, štiri pisarne, pa tudi štiri stanovanja. Z kolikšen vložek bi se natančno dogovorili, ni še povsem jasno. Kot so pojasnili na četrtni skupnosti Panorama gre za začetek načrta. Menijo, da bi bilo smotrno v zameno za izgradnjo poslovnih prostorov in dvorane investitorju omogočiti, da zgoraj gradi stanovanja in jih nato proda. Zasebniku bi dali komunalno opremljeno zemljišče, oni pa bi dobili poslovne prostore in dvorano.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img