Spletni karierni sejem išče prodajnike, tržnike, informatike in finančnike

 

Spletnega kariernega sejma, ki je januarja potekal v organizaciji podjetja Optius Moja zaposlitev, so se udeležili mladi poosamezniki, med 25 in 44 let. Kljub veliki zainteresiranosti, bodo organizatorji še naprej iskali prodajnike in tržnike, pa tudi informatike, finančnike, analitike, finančne in tehnične strokovnjake.

Pokazalo se je. da se bo trend povpraševanja po poklicih s področja prodaje in strokovnjakih s področja informatike, pa tudi finančnih strokovnjakih, analitikih in tehničnih strokovnjakih, nadaljeval tudi letos.

Brezplačni razgovori z delodajalci

Spletni karierni sejem  prva dva dni poteka v živo, kar pomeni, da se lahko zaposlovalci in iskalci zaposlitve spoznavajo v spletnih klepetalnicah, nato pa imajo kandidati še tri dni časa za premislek in prijavo na prosta delovna mesta oziroma vpis v bazo življenjepisov, ki jih bodo zbirali delodajalci.

Obisk sejma je brezplačen, z internetno povezavo pa se ga je moč udeležiti z vseh naprav, računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Udeležence na virtualnih stojnicah pozdravijo številni delodajalci, npr.:  Spar Slovenija, Cosylab, Gorenje, Mercator, Zavarovalnica Triglav, Gostol-Gopan, Lidl Slovenija, Krka, Aviat, Dewesoft, KLS Ljubno, Intralighting, Adria Mobil in številnimi drugimi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj