spot_img

Sofinanciranje izgradnje malih čistilnih naprav

V zadnjem tednu

Občina Sv. Andraž v Slov. goricah je na svoji spleti strani objavila javni razpis o dodelitvi nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav v letu 2020. Občina bo sofinancirala izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav s kapaciteto do 50 PE, in sicer na območjih, ki so določena s programom odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih vod v Občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Višina razpisanih sredstev je 5.000 EUR, posamezni gospodinjstvo pa lahko pridobi največ 1.200 EUR subvencij. Razpisana sredstva se razdelijo med vlagatelje do porabe razpoložljivih sredstev v proračunu za tekoče leto pri čemer se za razvrstitev vlog šteje datum in čas prejetja. Za popolne vloge za katere v proračunu za tekoče leto ni več sredstev, se izvede plačilo v naslednjem letu v kolikor bodo za ta namen zagotovljena sredstva v proračunu.

Razpis je odprt od 09.03.2020 do porabe sredstev, najkasneje do 23.10.2020 do 12 ure. O prejemnikih sredstev bo odločala tričlanska komisija.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel