spot_img

Sofinanciranje izgradnje malih čistilnih naprav

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Sv. Andraž v Slov. goricah je na svoji spleti strani objavila javni razpis o dodelitvi nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav v letu 2020. Občina bo sofinancirala izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav s kapaciteto do 50 PE, in sicer na območjih, ki so določena s programom odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih vod v Občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Višina razpisanih sredstev je 5.000 EUR, posamezni gospodinjstvo pa lahko pridobi največ 1.200 EUR subvencij. Razpisana sredstva se razdelijo med vlagatelje do porabe razpoložljivih sredstev v proračunu za tekoče leto pri čemer se za razvrstitev vlog šteje datum in čas prejetja. Za popolne vloge za katere v proračunu za tekoče leto ni več sredstev, se izvede plačilo v naslednjem letu v kolikor bodo za ta namen zagotovljena sredstva v proračunu.

Razpis je odprt od 09.03.2020 do porabe sredstev, najkasneje do 23.10.2020 do 12 ure. O prejemnikih sredstev bo odločala tričlanska komisija.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img