spot_img

Smrt kolesarja ni posledica prometne nesreče

V zadnjem tednu

 

Kolesar, ki je v Račah na Ulici Lackove čete padel in je kasneje umrl v UKC Maribor, ni umrl zaradi prometne nesreče. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in ugotovili, da je bil kolesar v nesreči udeležen sam. Okoliščine na kraju prometne nesreče so že takrat kazale na to, da je 49-letni moški padel zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja.

Iz UKC Maribor so policiste PU Maribor obvestili, da je moški umrl naravne smrti in ne zaradi poškodb, ki jih je zadobil ob padcu. Zaradi opisanega tega dogodka ne bodo več obravnavali kot prometno nesrečo IV. kategorije.

V letošnjem letu se je na območju PU Maribor zgodila ena prometna nesreča IV. kategorije v kateri je ena oseba umrla. V enakem obdobju lanskega leta so obravnavali dve taki prometni nesreči, v katerih sta umrli dve osebi.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Nova prometna ureditev pri šoli

Mestna občina Maribor je skladno s smernicami za izboljšanje prometne varnosti otrok pred Osnovno šolo Rada Robiča Limbuš uredila posebno...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel