Smrt kolesarja ni posledica prometne nesreče

 

Kolesar, ki je v Račah na Ulici Lackove čete padel in je kasneje umrl v UKC Maribor, ni umrl zaradi prometne nesreče. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in ugotovili, da je bil kolesar v nesreči udeležen sam. Okoliščine na kraju prometne nesreče so že takrat kazale na to, da je 49-letni moški padel zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja.

Iz UKC Maribor so policiste PU Maribor obvestili, da je moški umrl naravne smrti in ne zaradi poškodb, ki jih je zadobil ob padcu. Zaradi opisanega tega dogodka ne bodo več obravnavali kot prometno nesrečo IV. kategorije.

V letošnjem letu se je na območju PU Maribor zgodila ena prometna nesreča IV. kategorije v kateri je ena oseba umrla. V enakem obdobju lanskega leta so obravnavali dve taki prometni nesreči, v katerih sta umrli dve osebi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content