spot_img

Sladolenta letos ne bo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Epidemija koronavirusa je letos izvedbo koncertov, festivalov oziroma kar večino družabnih dogodkov obrnila na glavo. Tudi Festival Lent bo letos potekal v drugem terminu, kot je bila to stalnica zadnjih več kot 20 let. Letos Lent poletje zaključuje, potekal bo namreč med 21. In 29. Avgustom. Žal pa letos v sklopu Festivala Lent ne bo SladoLenta.

Bistvo SladoLenta je druženje, z jedmi, chefi, vini, prijatelji, stoje, skupaj, sproščeno in zdravo. Organizatorji popularnosti SladoLenta nočejo ogroziti z nevarnostjo okužbe.

SladoLent je promenada slovenske vrhunske kulinarike. Devet let zaporedoma so obiskovalce ob Dravi z avtorskimi ”hitrimi” jedmi razvajali najboljši slovenski chefi. SladoLent je tako z leti postal nepogrešljiv del Festivala Lent.

Dokončna odpoved letošnjega SladoLenta je bila sklenjena včeraj.

Festival Lent bo tako letos po dolgih letih minil brez SladoLenta. Zagotovo ga bomo pogrešali in hkrati komaj čakali prihodnje leto, ko bomo skupaj lahko uživali na desetletnici SladoLenta.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img