spot_img

Sejem Agra se seli na splet

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Pomurski sejem je v skrbi za zdravje razstavljavcev in obiskovalcev odpovedal ali prestavil vse letošnje sejme v klasični obliki, tudi Agro kot njihov osrednji dogodek.

Ker pa so se na letošnji mednarodni kmetijsko-živilski sejem, 58. po vrsti, že prijavili številni razstavljavci, ki si “želijo hitrejšega okrevanja kmetijstva, živilstva in gospodarstva nasploh”, so se v skrbi za njihovo poslovno zdravje in dobre medsebojne odnose organizatorji skupaj s partnerji odločili, da Agro pripravijo v spletni obliki.

Spletna Agra 2020 predstavila tudi aktualne projekte, povezane z agroživilstvom, kmetijstvom in turizmom, nekaj dogodkov pa bodo kljub koronakrizi izvedli v živo.

Spletni sejem Agra bo tako tudi ločeno od časa trajanja prireditve v Gornji Radgoni pomembna tržna in promocijska podpora razstavljavcem. Dodatno pa načrtujejo tudi otvoritev 3D art muzeja.

Pomurski sejem napoveduje, da se bo Agra v spletni obliki razvijala tudi v prihodnje kot dodatna platforma tega velikega sejemskega dogodka, ki bo prihodnje leto spet potekal v fizični obliki na radgonskem sejmišču.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img