spot_img

Sanacija športnega parka

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Miklavž na Dravskem polju je letos marca pričela z izvajanjem sanacije igrišč v športnem parku z namenom, zagotoviti obnovljene in posodobljene zunanje športne površine. Športni park pa v teh dneh dobiva končno podobo.
Sanirana športna igrišča bodo bistveno prispevale k izboljšanju kakovosti življenja in zdravem ter aktivnem preživljanju prostega časa vseh skupin prebivalstva.

Športne površine so bile pred sanacijo že dotrajane, igrišče za rokomet in mali nogomet sta bila še v asfaltni izvedbi. Na podlagi igrišč so se pojavile razpoke in neravnine, prav tako so bile večje razpoke tudi na igrišču a košarko.
Igrišče za odbojko na mivki je imelo nepravilno lego, manjkal pa je tudi polnilni material. Tudi urbana oprema je bila zastarela in neustrezna.

Obnovili bodo tudi atletsko stezo, ki je namenjena predvsem izvajanju programov športa v osnovni šoli.
Občina je za sanacijo športnega parka pričakovala tudi sofinanciranje Fundacije za financiranje športnih organizacij Republike Slovenije v skladu z javnim razpisom, katerega predmet je sofinanciranje gradnje športnih objektov in površin za šport v naravi.

Vsa športna igrišča bodo obnovljena v skladu z normativi in standardi, ki so predpisani za posamezno športno panogo in bodo omogočala tekmovanja tako na medobčinskem, regijskem kot tudi na mednarodnem nivoju.
Občina Miklavž na Dravskem polju bo tako dobila funkcionalen in lep športni park, ki bo vsem občanom omogočal aktivno preživljanje prostega časa.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img