Sanacija nogometnega igrišča

0
115

V Sv. Juriju v Slovenskih goricah po sprejemu proračuna za leto 2021 nadaljujejo z izvajanjem zastavljenih projektov. Po zagotovilih župana Petra Škrlca so že izbrali izvajalca gradbenih del za sanacijo nogometnega igrišča v športno rekreacijskem centru, dejavni pa bodo tudi pri urejanju komunalne in komunikacijske infrastrukture.

V občini Sveti Jurij so se pospešeno lotili novih projektov, eden, ki je tik pred začetkom realizacije, je obnova nogometnega igrišča v sklopu športno rekreacijskega centra.

Občina pa bo v tem letu dejavna tudi na področju stanovanjskih sosesk, ki so jih morali izgraditi zaradi povečanega povpraševanja in priseljevanja. Po besedah župana Petra Škrlca gre za pomemben projekt, tako za same krajane kot tudi celotno občino Sv Jurij v Slo. Goricah.

Občina Sv. Jurij v Slov. goricah pa ima tudi območja, kjer še ni vzpostavljene ustrezne komunikacijske infrastrukture, a se tudi to počasi spreminja. Za to je zaslužen projekt RUNE (Rural Network Project), , ki bo uporabnikom omogočal hitrejše internetne povezave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here